Frågor och svar

Måste jag betala för samtalet om modellen jag ville prata med var upptagen?

Nej, när du ringer till 08-505 22 950, antingen på faktura eller med förköpt samtalstid, debiteras du bara av oss för minuterna du är i samtal med modellen. Att lyssna på presentationerna eller att vänta i menyn på Linje24 kostar som ett vanligt lokalsamtal, och om du då har ett abonnemang med fria samtal, är dessa delar av tjänsten gratis för dig. Detta gäller också om modellen inte svarar eller är upptagen.

Hur ser fakturan ut som jag får från er?

Fakturan du får från oss är diskret och skickas via Akova Finans, där dina samtal specificeras på ett tydligt och informativt sätt. Om du föredrar kan vi annars skicka fakturan via e-post, kontakta vår kundtjänst för personlig assistans.

Varför kan jag inte ringa till er?

Om ditt telefonnummer inte är registrerat hos oss, kan du inte ringa som fakturakund. Kontakta vår kundtjänst för att registrera ditt telefonnummer, eller välj alternativt att förskottsbetala eller ring vårt betalnummer.

Har ni olika betalalternativ?

Ja, vi erbjuder en rad olika betalalternativ för att möta våra kunders behov, inklusive fakturabetalning, e-postfaktura, VISA & Mastercard, Swish, PayPal, banköverföring och flera andra. Mer information om betalalternativen finns om du klickar här.

Kan jag välja en specifik modell att prata med?

Ja, på hemsidan ser du vilka modeller som är online tillsammans med deras unika kod. När du ringer oss, tryck 3 i menyn och ange modellens kod som du är intresserad av att bli kopplad till. Om du inte har bestämt dig för någon specifik modell, kan du trycka 2 för att lyssna på presentationerna av alla tillgängliga modeller och välja den vars röst väcker en särskild passion hos dig. Om du har svårt att bestämma dig bland alla modeller, tryck 1, så kommer du automatiskt att kopplas till första lediga modell.

Sitter modellerna på ett kontor när de svarar?

Nej, våra modeller svarar på samtalen hemifrån för att kunna erbjuda en mer avslappnad, intim och personlig upplevelse. Som återkommande kund kan du och modellen dock komma överens om olika förutsättningar för samtalen.

Får man prata om vad som helst?

Ja, du är fri att prata om allt, vi har inga tabun. Om du har speciella önskemål som avviker från det vanliga, rekommenderar vi att du diskuterar dessa med modellen i förväg för att försäkra dig om att de är acceptabla.

Är det möjligt att träffa modellerna personligen?

Vi erbjuder enbart telefonsex och inte personliga möten. Vår verksamhet är inte en eskortservice, och modellerna har inte tillåtelse att kontakta kunder privat.

Är tjänsten konfidentiell?

Ja, vi värdesätter din integritet och har en strikt policy att all information om våra kunder samt allt som sägs under samtalen hålls konfidentiellt.

Kan modellen se vem jag är?

Nej, all kontakt sker anonymt. Modellerna kan inte se ditt namn, adress eller telefonnummer.

Är samtalen med modellen privata?

Ja, samtalen är helt privata. Ingen lyssnar på eller spelar in samtalen. Allt som sägs stannar mellan dig och modellen.